top of page

qui sóc

marta serra almoyner

Des de petita he sentit un fort lligam amb la naturalesa, especialment amb les plantes, els aromes naturals del bosc i la sensació de plenitud en convivència amb el medi natural. Alguna cosa ja em mostrava que la naturalesa havia de ser part del meu camí d'aprenentatge a la vida i alhora una font d'inspiració per tot el que faig.

Amb pocs anys, vaig interessar-me per tècniques ancestrals amb l'ús de plantes medicnals, el treball personal i espiritual, la destil·lació, maceracions, decoccions... i va ser després de formar-me com a terapèuta manual que vaig sentir la necessitat de començar a elaborar els meus productes per potenciar el proécsé terapèutic dels meus pacients.

Així vaig endinsar-me en el món de l'aromateràpia, la cosmètica natural i la fitoteràpia. amb els anys vaig estudiar a Catalunya i Índia mètodes d'extracció tradicionals de les propietats de plantes en base d'oli i més tard formant-me en essències florals.

Aquest ha estat el meu camp d'aprofundiment des dels 19 anys, un camí que sempre amplia els meus horitzons, m'inspira constantment i em fa sentir lligada a la més pura essència de mi mateixa a través de la naturalesa.

1779215_10152279393209341_1415286494_n_edited.jpg
bottom of page