top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Essències florals

Les essències florals s'han fet ampliament conegudes per el sistema de les Flors De Bach, així com avui en dia es coneixen altres sistemes.

Les essències florals són preparats acuosos que contenen l'energia i la part vibracional de les plantes i flors. són de gran utilitat per tractar desequilibris emocionals, mentals o de l'ànima provinents de causes ancestrals, emocionals o mentals profundes, d'aquesta o d'altres vides. Ideals per tractar patrons o hàbits que ens bloquejen en el dia a dia, i mica en mica aportar una millora al nostre ésser essencial, comprendre processos interns i trascendir estats difícils de la nostra vida.

Disposem d'essències florals de tot tipus i per tots els desequilibris:
ESSÈNCIES FLORALS SHAMBALA I CORAL
Sistema terapèutic que utilitza essències de flors silvestres i és capaç d’actuar a nivell holístic tant en dolencies psíquiques com físiques.
(Sistema Bach i altres)

Essència mare 15ml- 9€

AMETLLER (prunus amygdalus)- por a l’envelliment.
ARGELAGA (Genista scorpius)-pessimisme, pèrdua d’esperança. Ajuda a aixecar l’anim, a veure les oportunitats i. Valorar allò que es té. Restableix la força de voluntat i el desig de lluita. De gran utilitat per pacients amb malalties cròniques.
ARÇ BLANC (cistus albidus)-permet elavorar els dols, alleujant el dolor causat per la mort d’algun ésser estimat, per la tensió i la pena extrema o per transitar el dol a la separació extremadament dolorosa.
ASTRÀGAL (astragalus)- enfoc espiritual, pau, claredat, protecció, alergies
ARTEMISA ANNUA (artemisia annua)- defenses naturals
ARÍTJOL (Smilax aspera)- tancar el passat i obrir-se a nous projectes.
ALZINA (Quercus canariensis)- Per persones amb experiència en el treball personal. Harmonitza i alinea tots els chacras. Movilitza l’energia al llarg de la columna vertebral, desfent bloquejos. Ajuda en la conexió profunda amb el regne vegetal. Protegeix energèticament de les influències dels demès.

BORRAINA (Borago officinalis)-tristesa, abatiment, falta de confiança.
BERBERIS (mahonia japonica)- personas paranoiques, porugues i desconfiades que veuen als altres i el món en general com a hostils.
BOCA DE DRAC (Antirrhinum majus)-personalitats irritables i crítiques que no escolten i agredeixen verbalment, no reflexionen i no mesuren les consequències ni el dolor que causen les seves paraules.
BRUC (Calluna vulgaris)- egocentrisme, soledat, falta d’escolta, necessitat de l’altre només per parlar d’un mateix. Autocompasió i victimisme.
BISCUTELLA (Biscutella laevigata)- falta de motivació per la vida, l’emoció em bloqueja.
BUGANVILLIA (Bougainvillea) - incapacitat de mantenir bons víncles familiars, o per viure atemoritzat per el que li pugui succeir als altres. Útil si existeixen conflictes familiars, enfrontaments, violencia o agresió. Ajuda a ser més tolerant i a acceptar. Aporta serenitat i harmonitza la casa.

CALENDULA (calendula oficinalis)- persones q s’expressen fredament, sense topalls i creuen q sempre tenen la raó.
CERATO (ceratoestigma)- per els dubtosos que sempre es debaten entre 2 opcions i demanen consell per escollir, i tot i així Mai estan segurs de què decidir.
CARBASSÓ (Cucurbita pepo)- disfuncions menstruals, regles doloroses, irregulars i que provoquen forts desequilibris emocionals o del comportament. Harmonitza hormonalment i facilita les condicions ideals per l’embaràs.
CASTANYER DOLÇ (Castanea sativa)- per la desesperación i el sufriment extrem, desesperança total. Indicada en personas amb profunda depresió i tristesa.
CALCIDA (Cirsium arvense)- pel perdó i l’autovaloració. Traumes de maltracte en la infancia, sentiments de desconfiança, baixa autoestima, inferioritat.
CRESPINELLS (Sedum album) - Transició, ajuda en temps de transformació personal, procesos de canvi, per trencar patrons negatius, incapacitat per superar les barreres, lligams del passat, ajuda a viure el present.
CLEMATIDE (clematis flammula)- germana petita de clematis vitalba. Propietats similars. Persones que sempre pensen en el futur, somniadores i no gaudeixen del present.
CIRERER (Prunus Avium)- pels que han perdut la inoscència, ideal per adolescents per recuperar la jovialitat quan entren en la pubertat. Indicada per problemes de pell I l’acné juvenil.
COR DE MARIA (dicentra spectabilis)- Alliberació d’aferramentsemocionals. Amor incondicional. Equival a CHICORY en els assumptes del cor, aporta lucidesa i desaferrament. Té un gran impacte sobre el 4t chacra, pot fer sorgir emocions intenses que oprimeixen el cor, cor trencat que no s’hagi resolt en el Passat. Aporta Pau, Harmonia i llibertat.
CUA DE CAVALL (equisetum arvense)-Pot activar el timo i les defenses. Corregeix patrons del cos etèric i harmonitza el cos físico com a resultat final. Ajuda a la comunicació fluida amb la resta de cossos energètics.

DENT DE LLEÓ (taraxacum off.)- Per persones molt tenses muscularment, que s’enfaden facilment sino surten les coses com desitgen. Tendencia als problemes musculars. Es un potent relaxant muscular que es pot aplicar directament en els massatges.
DONZELL (Artemisa absintium)- Amplia la qualitat receptiva de la psiquis, permetent tenir una major consciència dels somnis, tenint major comprensió interna dels processos pràctics i quotidians i alhora facilitant l’accés als guies i a orientació dels regnes espirituals sense caure en la irracionalitat. Ni al sometiment de les forces lunars on pot apareixer la histeria. NO STOCK

ESPERÓ DE CAVALLER (Delphinum peregrinum) - per persones que han de desnvolupar rols de lideratge però que no saben assumir-los de forma equilibrada i perden el sentit i/o proporció del que significa. Lideratge distorsionat per l’engrandiment personal o l’obediencia emocionalment opresora i la incapacitat per motivar o inspirar als altres.
ESPÍGOL (lavandula angustifolia)-per persones desarmonitzades per excés d’estimulació, desequilibris afectius, inquietud, irritabilitat i estrés. Té un efecte sedant. Per aprendre a relaxar-se, a calmar els nervis i estar en calma.
ESTEPA BLANCA (cistus albidus)- Reforça la propia fermesa interna i ajuda a poder-se integrar amb claredat en un grup. Per poder-se expresar en el grup des de l’autenticitat, manifestar les opinions I experiències pròpies I sentir-se part del grup.
ESBARZER (Rubus ulmifolius)- aporta capacitat per concretar, per actuar, per vèncer la inèrcia a la mandra i a la passivitat. Movilitza l’energía de la voluntat. Ajuda superar la tristesa relacionada amb la inactivitat.

FOIXARDA (Globularia alypum)-permet harmonitzar els chakras, especialment el chakra corona per obrir-nos a les noves vivencies que la vida ens proposa.
FARIGOLA (thymus vulgaris) - Esencia del temps. Facilita l’accés a la pròpia historia, el contacte amb el destí, inspirant l’acció justa per el present. Amplifica l’efecte de les altres essencies florals amb les que es pren.
FUMARIA (fumaria off.) - Alleuja dolors de l’anima, cicatritza registres que ens segueixen acompayant, alliberant traumes i programes negatius subconscients de la infancia o d’altres vides persistentes i paralitzants. Per fer front a vides pasades amb molt de sofriment, permet veure les ferides i sanar.

GINESTA (Spartium junceum) - Per persones que tenen por a les relacions perque implicar-se significa la possibilitat de sofrir. L’essència aporta fortalesa i esperança per obrir-se als altres. Estimar de nou, sense pors. Per la timidesa. Dona esperança i coratge per enfrontar les emocions. Aporta molta energia (pot donar insomni si s’ingereix en excés o massa tard a la nit).
GAURA (Oenothera lindheimeri)- Ajuda a alliberar les resistencies al canvi abrubte. Ens ajuda a adaptar-nos a l’acceleració constant i a acceptar i permetre totes les coses que es presenten, a estar en pau i a avançar i treballar i fluir amb el moment. Rendir-nos a una força major que ens ajuda a confiar i a tenir fe amb tot el que passa.
GERANI VERMELL (pelargonium zonale)- incrementa la capacitat d’escolta en altres plans ddiferents al físic. Aporta clarividència. També aumenta la capacitat d’autoescolta i d’escolta i comprensió dels altres.
GESSAMÍ (jasminum off)- Pels que sempre s’autoavaluen i tenen una imatge negativa de sí mateixos o tenen falta d’amor propi. Ajuda a sentir-se millor amb un mateix afavorint l’obertura del cor i ajudant a trobar la verdadera identitat espiritual. Elimina toxines, tant reals com imaginaries.
GESSAMÍ BORD (clematis vitalba)- per els somniadors, somnolents, que no estan plenament conscients o que no tenen gran interès per la vida present. Aporta energía per canviar estructures y ajudar en la regeneració, tant física com emocional. 

HELIANTEM (Helianthemum oelandicum it.)- Per el pànic i la por paralitzant i aterradora, temor a la aniquilació i quan la por es tant extrema que bloqueja sense poder controlar-se.
HIPÈRIC (hypericum perforatum) - Per pors del passat, terrors nocturns, trastorns del son i malsons. Especialment per nens. Per l’excessiva obertura psíquica. Incrementa la capacitat de percebre la llum interior pròpia i interpretar-la com una guía de la consciència.
HERBA FETGERA (Anemone hepatica)- Aporta presencia, enfoc i atenció plena. Ideal per disipar el mal humor. Et porta al present, en moments de queixa constant o fer front al sentiment de vellesa.
HORTENSIA D’HIVERN (Bergenia crassifolia)- aquesta essencia “respira vida” al que sigui. Es una essencia de manifestació per usar davant d’una visió o la voluntat de portar algo a la vida. Ideal per nous Projectes i/o per “oxigenar” i portar la propia visió cap a la vidao manifestació. Bona per la recuperació física I mental.

IRIS (iris versicolor)- Per situacions de frustració, falta d’inspiració o el sentimient d’imperfecció. Fa de musa creadora tant a nivell artistic com aper desbloquejar situacions d’estancament. A nivell físic, per tractar la diabetis perque ajuda a la metabolització del sucre.

LAMIUM (Lamium amplexicaule)- Ajuda a la personalitat caòtica, a trobar calma i estabilitat. Per a aquells "encallats" en malalties, mals hàbits i pensament caòtic. Pel que sovint es queixa de les persones de la seva vida i crea massa agudesa en les seves relacions. Aquesta essència, ajuda a avançar lliurement cap a l'amor i la gratitud cap a les persones de la seva vida, creant una vida comunitària més rica i satisfactòria.
LLETEROLA (EUPHORBIA) - Aquesta planta s'alinea molt fortament amb el raig de la Mare Divina. Això vol dir que podem utilitzar l'essència de flors d'Euphorbia per enfortir la nostra connexió amb la Mare Divina. Fomenta la sensació de ser cuidat i nodrit. Ens fa sentir més com a casa en qualsevol situació que desafia la nostra sensació de seguretat. Indicadors físics: trastorns alimentaris, intoleràncies a qualsevol tipus d'aliment però en particular als productes lactics.
LILÀ (SYRINGA VULGARIS)- Per persones emocionalment rigides. Ajuda a erguir-nos, redreçar la columna vertebral i elevar la mirada en busca de la llum. Aporta flexibilitat i activa la circulació energètica de l’esquena. Afavoreix la relaxació muscular.
LUNARIA (lunaria annua)- Donar i rebre. Alimentant l’esperit podem curar el cos fisic. Beneficiosa per persones molt materialistes i sobreinteressades per els diners, els ajuda a connectar amb l’abundancia espiritual.
LLÍ (Linum usitatissimum)- alleuja la tensió emocional i permet una major objectivitat per resoldre problemes d’una manera tranquila i centrada. Aquest remei es un poderós netejador dels meridians.
LANTANA (Lantana montevidensis)- treballa l’energia de l’alegria i la felicitat. Ens conecta amb el nen interior. Per persones que no riuen i senten desesperança o tristesa. Per calmar el sistema nerviós, la hipocondría, per les afeccions de l’aparell digestiu, debilitat en general, vèrtic, epilepsia, flatulencia i palpitacions del cor.
LLORER (Laurus nobilis)- elimina bloquejos i l’inflexibilitat que afecta la ment superior, l’autoexpresió o l’armadura corporal de la part superior del cos. Està indicada per relaxar les mentalitats rigides, el bloqueig dels escriptors i la tensió muscular crònica al cap, coll i espatlles.
LOTUS (nelumbo nucifera)- persones que estàn subjectes a una espiritualitat excessiva i a la ilusió d’un jo espiritualment perfecte i superior. Lotus funciona equilibrant el chacra corona i el cor integrant l’espiritualitat de manera equilibrada perque l’individu aprengui a obrir-se a la seva propia objetivitat, amb humiltat interior i un profund sentit d’introspecció.

MARIA LLUISA (Aloysia citrodora)- Nerviosisme, hiperactivitat, ansietat, mal de cap. Aporta autoconfiança, estimulant la sociabilitat, l’afabilitat, la humiltat, la prudencia, la comprensió i la compasió. Aporta magnetisme personal, afavorint l’empatia inter-personal.
Aporta calidesa en les relacions.
MALVA (Malva sylvestris)- per persones insegures i tancades en si mateixes amb dificultats per relcionar-se. Timides, vergonyoses i que temen ser rebutjades. Ajuda a poder compartir l’amistat Oberts de cor i acceptant que no estem sols i que la interrelació amb els altres és decisiva i necesaria per el nostre creixement.
MADUIXA DE BOSC (Fragaria vesca)- per alliberar-nos de patrones profundament arrelats contra un mateix. Frases del tipus: “no sóc suficient”, “no faig res bé” … És l’essencia de la auto-culpa i els sentiments d’inadecuació sobre molts temes, inclòs la sexualitat.
MARGARIDA (crisantemum frutescens)- acceptació de la mort com un procés de transició i d’evolució de la nostra anima; treballa el desaferrament a la nostra corporalitat. Per personalitats que sobrevaloren la joventut, la fama i les riqueses materials. Per aquells que temen el deteriorament físic i rebutgen la vellesa. Aquesta essència ajuda a acceptar els cicles naturals i aporta enteniment permetent l’accés a una consciència superior.
MATRICARIA (Tanacetum parthenium)- Per els moments de canvis a la vida, necessitem desaferrar-nos de pautes i sentiments que ja no ens serveixen, quan ja no som el que erem i no ens reconeixem, sabem Quines coses necesitem canviar a la vida però no sabem com. El Passat no ens satisfà i tenim necessitat de reinventar-nos, però ens sentim en el res, desprotegits, perduts, insegurs, temerosos per no saber com començar de nou.
Aquesta essència ens ajuda a reformular amistats, cercles socials, posicions i sentiments que estàn en dissonància amb el nostre canvi intern.

NARCÍS SILVESTRE (Narcissus pseudonarcissus)- persones amb dificultats per afirmar les seves decisions, per timidesa o falta d’autoconfiança. Son influenciables i incapaces de decidir per si mateixes, solicitant sempre la opinió dels demès i no aconsegueixen seguir el seu propi camí. L’essència permet estar atents a la seva identitat profunda i a l’autoafirmació de la propia personalitat i decisions.
NIGELLA DAMASCENA (Nigella damascena)- És una flor protectora per persones amb hipersensibilitat i amb el camp energètic porós a les que facilment se’ls hi enganxen “usurpadors energètics”. Protegeix de les influències externes i a no caure en ser manipulat. Útil per deixar addiccions i/o mals hàbits. Útil contra els tremolors.

OSTEOSPERMUM (osteospermum fruticosa)- essència per treballar el sentiment de mancança I poder-se sentir en actitud receptiva i abundant.
ORQUIDEA SALVATGE (Ophrys fusca i Ophrys scolopax)- Treballa en el cos mental, ajudant a expressar correctament els pensaments amb les paraules adequades. Per a persones que parlen massa o sense pensar i ofenen al parlar. També persones que engañen conscientment.

PÈSOL (PISUM SATIVUM)- Per l’expressió creativa i la inspiració. Treballa les dificultats en la parla, tartamudesa, sinceritat i comunicació no violenta.
PASSIONARIA (Passiflora caeruelea)- Ajuda al descans i aportant calma y serenitat. Obra a altres nivells de consciencia, permetent una major comprensió de la dimensió espiritual.
PERILLA (perilla frutescens)- pel tractament de les alergies en general.
PI PIÑONER (Pinus pinea)- pels que senten culpa, sempre pensen que ho poden fer millor i no estan contents amb els resultats que obtenen. Insegurietat, culpa, dispersió. Persones rencoroses amb falta de centro i diifcultat per trobar el seu lloc en el món. Persones que busquen l’equilibri, però sempre fora de sí mateixos. Persones perfeccionistes, atrapades en l’autoimatge i amb necessitat d’acceptació i aprobació dels demès. Dubtosos amb dificultats per decidir. L’essència ajuda a perdonar-se a sí mateix i als altres, reconeixer la culpa i transformar-la en servei cap als altres, a acceptar la imperfecció i treballar amb amor i entusiasme.
PLANTATGE (plantago majus)- ajuda a dormir, molta consciència de u. Observar-se i sortir de la víctima. Permet ser autèntic i manifestar-se tal cual un és sense esperar agradar. Laxant suau, allibera. 

RAVE BORD (Raphanus raphanistrum)- Per sanar ferides relacionades amb la relació amb el pare o la imatge masculina. Per superar els sentiments d’inseguretat, auto-crítica, temor a ser exclòs, a parlar i es busca l’aprovació de l’amor paternal. Augmenta l’energia yang.
ROSA CANINA (rosa canina)- per els que senten apatia i resignació. Aporta motivació, alegria i ganes de viure. Conexió amb el cor.
ROMANÍ (rosmarinus off.)- Ajuda en el procés d’encarnació de l’ànima en el cos. Aporta vitalitat, energía i calor. Especialment indicada en personas desvitalitzades i que sempre tenen fred.
RUDA (Ruta chalepensis)- neteja energies denses i equilibra el campo energético de la persona. Para persones extremament servils i sotmeses. Contribueix a eliminar paràsits intestinals. Persones influenciables, vulnerables. Aporta protecció energètica.
ROSA (Rosa sp.)- aporta empatía, compasió i amor. Aquesta essència ens ajuda a tenir una visió amorosa de la dualitat i sentir la unitat en la diferencia.
ROSELLA (Papaver rhoeas)- davant persones disperses, irritables o degeneració neurologica, aporta lucidesa mental, equilibri psicoespiritual i escolta interior.
ROURE (Quercus pyrenaica)- per persones fortes i estables que Mai es rendeixen però que poden arribar a sentir-se infelices si una malaltia o l’esgotament s’interposa en les seves accions. Persones molt compromeses però que poden negar-se a acceptar els propis límits. L’essencia ajuda a poder fer front a les responsbilitats i als compromisos però de forma equilibrada i harmònica, sense esgotament.

SALVIA (salvia off.)- per persones tossudes i amb dificultats per la introspecció i autoanalisi, amb necessitat de descubrir la seva sabiduría interior. Pels que tendeixen a concebre el mon com un lloc injust i no perceben el sentit i el significat superior de la vida. Ajuda a veure l’existència com un procés de maduració.
SANTOLINA ( Santolina chamaecyparissus L.)-Aporta la serenitat i autocentrament, quan estem inmersos en situacions i som incapaços de veure amb objectivitat i sentit global. Equilibra visió i acció.  
SANT MARTÍ (iris reticulata)- propietats similars a IRIS. Frustració, falta d’inspiració o el sentimient d’imperfecció.
SEMPREVIVA (helycrisum arenarium) - Positivitza davant circumstàncies dificils. Ajuda. Aconnectar amb la llum del sol i per tant, a prendre major consciència del moment, clarifica la ment i l’allibera dels traumes. Reconecta amb la sensació de presència i d’amor etern.
SOLANUM (solanum rantonetti)- per persones ue es senten abrumades per la intensitat de la vida o de moments espeífics. Sensació d’impotencia i necessitar suport. L’essencia aporta la sensaciño de llibertat i entusiasme. També ajuda a eliminar substancies tòxiques i metalls pesats de l’organisme.

TREPÓ (Verbascum)- Per persones mentideres, fredes que actuen expressament i sabent que els Seus actes poden perjudicar, persones tramposes i deshonestes. L’essència desperta la veu de la moral i de la consciència i enfoca cap a la rectitud i la honestedat. NO STOCK
TÀRREC (salvia verbenaca)- similar a la salvia però per persones més rudes i simples que no es plantegen les consequències dels seus actes i tampoc confien amb el poder diví de les coses. Ajuda a desbloquejar aquesta duresa i fer una escletxa per on entri la llum i la sabiesa a la seva vida.

VERÒNICA (veronica)- Per persones que es senten tristes i aillades i ningu els coneix realment. Sentiment d’incomprensió que els manté allunyats dels altres per por a ser rebutjats. L’essència ajuda a expressar i aporta sensibilitat per mostrar-se als altres, conectar en la interacció i ser comprès trencant la soledat i aillament.
VEÇA (VICIA SATIVA)- essencia en estudi, però igual que la majoria de fabacies, facilita les funcions de l’activitat cerebral, incluent la memoria, l’energia i la sensació de benestar.
VINCA (vinca difformis)- Tranquilitza i equilibra. Enforteix els nervis. Ajuda al centrament i a desenvolupar més distancia en les situacions d’estrès.
VIOLETA (Violeta Odorata)- per persones molt timides que es retreuen i tenen temor a ser absorbits per els grups. L’essència permet estar receptiu als altres sense perdre la propia individualitat.
VIOLA (Viola Tricolor)- persones que viuen en conflicte, amb molta ira reprimida i amb un sentiment d’impotencia que baixa el seu nivell energètic del cos. Persones introvertides i vulnerables que tenen por a contaminar-se i emmalaltir i per això s’aillen. Ajuda a fer front al sentiment d’impotencia aportant obertura i confiança als altres. NO STOCK

XIPRER ARIZONICA (cupressus arizonica)- Ajuda a conectar amb el passat de la Terra i amb el seu saber ancestral. Allibera l’ànima del seu passat.
XICORIA (Cichorium intybus)- per persones que estàn plenes d’amor i cuiden als Seus estimats, però que esperen rebre amor i Atenció a canvi, amb interès, i ess senten menospreciats o ferits si no obtenen el que esperen.
XUCLAMEL (lonicera periclymenum)- per persones estancades en el Passat. Persones grans que parlen constantment dels records, dels bons i vells temps. Persones que viuen soles, viudes o immigrants. Persistencia en viure en el Passat. L’essència ajuda a focalitzar la consciència en el present, regenerant el caracter i estimulant l’interès pel present.

bottom of page