top of page

Properes activitats

Captura de pantalla 2020-11-09 a las 11.

Tallers divulgatius de cosmètica natural

 

CONTINGUTS
-EXPLICACIÓ I POSADA EN COMÚ DE DIFERENTS TIPUS D’ELAVORATS COSMÈTICS NATURALS.
-RECONEIXEMENT DE LES PLANTES MÉS COMUNES I DE L’ENTORN QUE PODEM UTILITZAR.
-ELABORACIÓ PRÀCTICA D’UNA TINTURA, UNA MACERACIÓ EN OLI I UNA CREMA O UNGÜENT.

 

INFO ADDICIONAL
Oferim aquests tallers per a escoles, fires o altres entitats. Es un tipus de taller per tots els públics, treballarem amb font de calor, si venen nens haurien d’assistir acompanyats.
Depenent de l’espai, pot assistir més o menys gent, però millor treballar amb un màxim de 15 persones, basicament per facilitar l’accés a la pràctica i als materials i una qüestió de qualitat i gaudir de l’experiència.
Al final de la jornada cadascú s’endurà els seus elavorats, una tintura, un oli macerat i una crema o ungüent.

Es poden fer tallers de diverses durades, de manera que es pot adaptar a les necessitats que es requereixin en cada cas. Des de tallers puntuals fins a formacions més extenses, en aquest cas els continguts poden variar substancialment i posar a disposició un major aprofundiment en aspectes teòrics i pràctics. 

 

GUIATGE A CÀRREC DE
Marta Serra, educadora i terapeuta. Des de fa més de 15 anys que investiga i treballa amb plantes aromàtiques i de l’entorn usant-les com a materies primeres per a l’elavoració de cosmètica i preparats terapèutics. Formada en el camp de l’aromateràpia i l’espargiria. Creadora de la linia de cosmètica natural Coral i impulsora de la Xarxa Terra Viva www.terraviva.cat.

Cursos introductoris de cosmètica natural

 

IMG-20191021-WA0012.jpg
CURS INTENSIU EN AROMATERAPIA I COSMETIC
blocs.mesv.jpg
bottom of page