Properes activitats

Tallers divulgatius de cosmètica natural

 

CONTINGUTS
-EXPLICACIÓ I POSADA EN COMÚ DE DIFERENTS TIPUS D’ELAVORATS COSMÈTICS NATURALS.
-RECONEIXEMENT DE LES PLANTES MÉS COMUNES I DE L’ENTORN QUE PODEM UTILITZAR.
-ELABORACIÓ PRÀCTICA D’UNA TINTURA, UNA MACERACIÓ EN OLI I UNA CREMA O UNGÜENT.

 

INFO ADDICIONAL
Oferim aquests tallers per a escoles, fires o altres entitats. Es un tipus de taller per tots els públics, treballarem amb font de calor, si venen nens haurien d’assistir acompanyats.
Depenent de l’espai, pot assistir més o menys gent, però millor treballar amb un màxim de 15 persones, basicament per facilitar l’accés a la pràctica i als materials i una qüestió de qualitat i gaudir de l’experiència.
Al final de la jornada cadascú s’endurà els seus elavorats, una tintura, un oli macerat i una crema o ungüent.

Es poden fer tallers de diverses durades, de manera que es pot adaptar a les necessitats que es requereixin en cada cas. Des de tallers puntuals fins a formacions més extenses, en aquest cas els continguts poden variar substancialment i posar a disposició un major aprofundiment en aspectes teòrics i pràctics. 

 

GUIATGE A CÀRREC DE
Marta Serra, educadora i terapeuta. Des de fa més de 15 anys que investiga i treballa amb plantes aromàtiques i de l’entorn usant-les com a materies primeres per a l’elavoració de cosmètica i preparats terapèutics. Formada en el camp de l’aromateràpia i l’espargiria. Creadora de la linia de cosmètica natural Coral i impulsora de la Xarxa Terra Viva www.terraviva.cat.

Cursos introductoris de cosmètica natural

 

Pregunta per el teu producte ideal!

Assesora't gratuïtament amb nosaltres sobre quin producte convina millor amb les teves necessitats, i demana el teu producte personalitzat, a mida i d'elaboració pròpia i artesanal.

Segueix-nos a:

 

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Black

© 2017 by Coral Aromaterapia y Cosmética Natural. Created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now