top of page
Què i com ho fem

Coral indica la sinergia entre plantes, flors, llavors i els seus olis essencials i vegetals en conjunció per a donar una nova fi a les seves propietats i energies, creant una ent nova i rica de diversitat. De la mateixa manera que en una coral musical diferents veus s'uneixen per integrar-se en una de sola i aportar més força pulsant una intenció global.

De tot, en resulta una profunditat i una bellesa única, el naixement d'una nova vida i un aument en la vibració, fet que en vista aromaterapèutica implica el pas primordial per a la curació.

* Recorda que utilitzar
productes que provenen
directament de la natura ens
ajuda en el nostre benestar, i
alhora esdevé un benefici per
la salut del nostre planeta i el
nostre entorn ambiental.

Els ingredients i el seu per què

 

Partint d'aquesta concepció, tots els productes d'aromateràpia i cosmètica natural que produïm estan elaborats artesanalment, amb ingredients naturals i essències pures, sense productes químics ni adulteracions artificials.

Cada ingredient de cada producte està curosament sel·leccionat i tractat amb l'afecte especial que mereix, per provenir d'un ésser vivent, plantes i flors, degudament elaborats i transformats en el seu procés després de ser recol·lectats de la naturalesa amb el màxim de cura, respecto i agraïment.

Es d'aquesta concepció de la que es formen les nostres cremes, olis i la resta de productes de Coral. Plens de riquesa vegetal en sinèrgia amb la consciència humana i l'amor per la Mare Terra que ens acull.

Cosmètica terapèutica i personalitzada

 

No trobes la crema idònia per el teu tipus de pell?

Vols algun producte cosmètic únic i fet especialment  per a tu?

 

A Coral som especialistes en cosmètica especialitzada i ens agrada poder-te oferir allò que realment estàs buscant. No tots tenim les mateixes necessitats i sovint costa de trobar el producte ideal que compleixi totes les nostres espectatives. 

Esudiem el teu cas, escoltem les teves peticions i treballem per elaborar un producte pròpi que serà exclusiu per a tu i per les teves necessitats.

Contacta amb nosaltres!

bottom of page